BURSA / NİLÜFER - İpek Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

ADEM ÇELİK - OKUL MÜDÜRÜ

1978 yılında Erzurum’un  Hınıs ilçesinde doğdu. Hınıs İmam Hatip Lisesi  ve  Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. Kızıltepe Sıtkı Türkoğlu İlköğretim okulunda başladığı öğretmenliğini Erzurum merkez Halit Paşa ve Şair Nefi İlköğretim okullarında devam etti. 2010’ da Palandöken Başöğretmen Ortaokulu Müdür yardımcılığına 2013 yılında tayin olduğu Bursa’ da Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu müdürlüğüne atandı. 2014 Nilüfer Emir-Koop İlkokulu Müdür yardımcısı iken Görükle Hatice Gani Erverdi Ortaokulu, 2016 yılında da Nilüfer Şehit Murat Alkan İmam Hatip Ortaokulu Kurucu Müdürlüğünü yaptı. Eylül 2017’ de Atandığı Nilüfer İpek Özel Eğitim Uygulama Okulu I. II. III. Kademe Müdürlüğü görevini yürütmektedir.  Evli ve üç çocuk babasıdır.